Zepcan Bouwservice

Kleinbouw werkzaamheden

Aanbouw

Een populaire manier om meer ruimte te creëren in huis is het plaatsen van een aanbouw. De meeste mensen plaatsen een aanbouw om meer ruimte te krijgen in de woonkamer of om een extra afgescheiden ruimte te realiseren. Bij Zepcan Bouwservice bent u aan het goede adres om een vakkundige aanbouw uit te voeren. Indien u geïnteresseerd bent in wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u meer informatie, neemt dan contact met ons op.

Dakkapel

Een dakkapel is een opbouw die op uw dak wordt geplaatst. Hierdoor krijgt u meer licht en ruimte in huis. U heeft de keuze uit een prefab of traditionele dakkapel. Een prefab dakkapel wordt 'kant-en-klaar' bij u op het dak geplaatst en een traditionele dakkapel wordt ter plekke gebouwd. Daarnaast kunt u kiezen voor een houten, kunststof of polyester dakkapel. Zepcan Bouwservice zorgt ervoor dat uw dakkapel op een vakkundige manier geplaatst wordt zodat u er vele jaren van plezier hebt. U profiteert van een dakkapel door de: • Extra ruimte • Hogere verkoopwaarde van uw huis

Metselwerk

Voor zowel particulieren als bedrijven verrichten wij alle soorten lijm en metselwerken zoals: verlijmen van bakstenen, verlijmen van zandkalksteen, alle voorkomende voegwerken en bijzonder metselwerk o.a. restauratie, renovatie, reparatie (in zo'n geval houden we ons bezig met heel oude constructies en metselverbanden). Metselen is een techniek waarbij stenen of blokken met specie of lijm op en tegen elkaar worden gelegd. Metselen is een onderdeel van de ruwbouw. Tegenwoordig wordt metselwerk als spouwmuurconstructie uitgevoerd. De beide spouwbladen vangen samen de inwerking van krachten van buitenaf op. Het metselwerk bepaalt voor een groot gedeelte de maatvoering van een gebouw. Wij verzorgen alle voorkomende soorten metselwerken. Mocht u interesse hebben in ons metselwerk vernemen wij dit graag.

Timmerwerk

Timmerwerk kan beter omschreven worden als maatwerk. Denk hierbij aan het zetten van kozijnen, afhangen van deuren, maken van inbouwkasten/ wanden/ plafonds/ trappen en al het andere maatwerk dat bij een verbouwing/ nieuwbouw komt kijken.

Stucwerk

Stucwerk is perfect voor een professionele afwerking van uw muren. Er zijn veel soorten stucwerk beschikbaar. Zepcan Bouwservice verzorgt de wandafwerking van uw keuze, of het nu gaat om schuurwerk, pleisterwerk of sierpleister. Naast de gebruikelijke structuren maken we ook siereffecten in uw stucwerk. Op vakkundige manier worden sierlijsten en ornamenten naar uw keuze aangebracht voor zowel particulieren als bedrijven verrichten wij alle soorten stucwerken.

Neem nu contact met ons op om te kijken wat wij voor uw project kunnen betekenen!