Zepcan Bouwservice

Installatie werkzaamheden

Centrale verwarming

Op het gebied van CV installaties zijn er diverse werkzaamheden te bedenken. Uiteraard heeft iedere installatie een jaarlijkse onderhoudsbeurt nodig om de levensduur te verlengen en de kans op uitval te verkleinen. Daarnaast is het van belang om kleine problemen tijdig op te lossen, op deze manier zorgt u er voor dat de schade in de meeste gevallen beperkt blijft. Ook voor de aanleg van nieuwe installaties en de renovatie van bestaande installaties bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u adviseren op het gebied van rendement en tevens kunnen wij u helpen met het kiezen van de juiste installatie.

 

Dakbedekkingen

Zepcan Bouwservice verzorgt uw bitumen dakbedekking. Een bitumen dakbedekking zien we op de meeste platte daken in Nederland. De meest voorkomende variant zijn de zwarte bitumen daken, maar ook witte bitumen daken zijn in opkomst en bieden vele voordelen. De unieke eigenschappen van een bitumen dakbedekking, zoals duurzame waterdichtheid, uitstekende hechting en eenvoudige verwerking zijn al jaren lang bekend en geliefd. Vooral wanneer hoge en langdurige prestaties worden verlangd, zijn bitumen daken een logische keuze.

 
 

Loodgieterswerk

Loodgieterwerk is precisiewerk. Het vak tot in de puntjes beheersen en ervaring zijn belangrijk om goed werk te maken. Maar ook maximale aandacht voor veiligheid en doeltreffende oplossingen bieden voor onverwachte situaties, zijn belangrijk. Voor Zepcan Bouwservice is elke opdracht een nieuwe opdracht. Een warmwatervoorziening in combinatie met uw CV-ketel? Een losse boiler of een handige close-in boiler in uw keuken? Of liever een bad- of een keukengeiser? Want wat is er vervelender dan onder de douche geconfronteerd te worden met een miezerig straaltje of, nog erger, een onverwachte straal koud water? Daarom is ook hier een goede voorbereiding het halve werk. Met een warmwatervoorziening van Zepcan Bouwservice komt u niet voor verrassingen te staan.

 
 
 

Tegelwerk

Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om een tegelwerken. Houdt u van klassiek of gaat u voor een moderne look? U vindt hier zeker wat u zoekt, want Zepcan Bouwservice plaatst tegels in alle stijlen. Wij adviseren u graag bij uw keuze en denken mee over wat het beste bij u past. De tegelzetters van Zepcan Bouwservice leveren altijd vakwerk, of het nu gaat om een vloer, badkamer, keuken of andere ruimte. Wij hanteren een strakke planning en maken duidelijke afspraken. Onze eigen tegelzetters werken met de beste materialen en gereedschappen, zodat u gegarandeerd tevreden bent met het eindresultaat. Bovendien wordt alles netjes opgeruimd. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

 
 
 

Sanitaire installaties

In de sanitaire installaties die Zepcan Bouwservice realiseert in badkamers en douches klopt ieder detail. Van de verwarming tot de wastafel, van de kranen tot de afvoeren en het ventilatiesysteem, over ieder onderdeel is nagedacht. U kunt de complete nieuwbouw of renovatie van uw badkamer met een gerust hart aan Zepcan Bouwservice uitbesteden. Zepcan Bouwservice verzorgt de sanitaire installaties, levert desgewenst alle onderdelen zoals uw bad, douchecabine, toilet en kranen en coördineert alle nodige bouwkundige werkzaamheden.Voor meer informatie klik hier.

 
 
 
 

Electra

Zepcan Bouwservice heeft meerdere vakkundige elektrotechnische specialisten in huis die u kunt inschakelen voor het aanleggen en aanbrengen van alle elektrische installaties in huis of op kantoor. In de winkel voorzien zij u van deskundig advies, waarna zij bij u op locatie aan de slag gaan. Tot hun werkzaamheden behoren onder andere het monteren van schakelmateriaal en groepenkasten, het aanleggen van bekabeling voor verschillende doeleinden, het plaatsen camera observatiesystemen en alle overige elektrotechnische werkzaamheden.

 
 
 
 

Zink en lood

Zink is een mooi en duurzaam bouwmateriaal. Zinklegeringen worden dan ook al eeuwenlang gebruikt. Evenals bij lood en koper vormt zich bij zink in de open lucht een zogenaamde patinalaag, een soort dicht laagje aan de oppervlakte van het materiaal waardoor het een wat robuuste stoere uitstraling krijgt. Naast het esthetische aspect is zink ook een uitermate duurzaam bouwmateriaal. Als u een hemelwaterafvoer, dak- of gevelbekledingen van zink laat maken bent u verzekerd van een zeer lange levensduur van deze onderdelen. Een zinken goot bijvoorbeeld gaat met gemak 50 jaar mee! Daarnaast kan oud zink ook nog eens tot bijna 100% gerecycled worden zonder verlies van eigenschappen. Indirect kiest u bij het gebruik van zink dus ook voor een duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Natuurlijk kunnen wij alle denkbare zinkproducten voor u maken, of het nu gaat om een verbouwing of nieuwbouw. Of we nu kilgoten, bakgoten of mastgoten mogen maken, we doen het snel en goed. Maar ook als u een wat ongebruikelijke zinkproduct wenst, met onze zetmachines kunnen we bijna alles maken. Zoals u van ons gewend bent, geldt ook voor zinkwerk dat projecten voor ons nooit te groot of te klein zijn. Elke grootte, vorm en maat is bij ons in goede handen

 
 
 
 
 

Luchtbehandeling en ventilatie

Een goed binnenklimaat is meer dan alleen een aangename temperatuur. Met name ventilatie speelt een erg belangrijke rolbij een optimaal comfort. Slechte of onvoldoende ventilatie is een oorzaak van vele gezondheidsklachten. Er zijn vele manieren van ventileren en elke situatie is weer anders. Wij adviseren u daar graag in waarbij ons uitgangspunt is het aanbrengen van een optimale installatie zonder het energieverbruik en de installatiekosten uit het oog te verliezen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 
 
 
 
 

Neem nu contact met ons op om te kijken wat wij voor uw project kunnen betekenen!